| Aydilge | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
CalvinKlein Administrator
Mesaj Sayısı : 1355 Yaş : 30 Nerden : Nişantaşı Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 06/04/08
Kişi sayfası Oyunlar: Need for Speed
| Konu: Aydilge Ptsi Haz. 09, 2008 12:15 am | |
| Aydilge - Yalnız Değilsin
Yalniz degilsin yalniz degilsin Yüzüme baksan fark edersin Yalniz degilsin yalniz degilsin Sesimi duysan hissedersin Yalnizlar yalanlar mi söyler Canim hiç acimaz mi derler Yüregim yüregini deler
Sendeki yaralara merhemin yoksa Yalvaririm beni bir duyumsa | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1355 Yaş : 30 Nerden : Nişantaşı Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: Aydilge Ptsi Haz. 09, 2008 12:15 am | |
| Aydilge - Yanıyor
Kalpte büyüyen yaramsın sen Çekip gidemem kanarken sen Üfle gözlerime üfle gözlerime üfle gözlerime gözlerime Ah yanıyo yanıyo yanıyo yanıyo Dönmesen geriye ellerim geriye dönmesen geriye üfle Gözlerime Aaahh | |
|
| |
| Konu: Geri: Aydilge Ptsi Haz. 09, 2008 12:15 am | |
| Aydilge - Tuğyan
Bu gece beyoğlu'nda gezmeli Bu gece ruhları değişmeli Bu gece ölmeden
Elinde beyaz tozlar Aklında gri dumanlar Çocukken beyaz giyen Şimdi siyaha boyanmış.
Tuğyan, tuğyan Uyan uyan Tuğyan Tuğyan, tuğyan Uyan uyan Tuğyan
Gece yarıları geçmeli Bu gece karanlığı seçmeli Bu gece düşmeden
Yalancı, gülen yüzler Sabahı silip giderler Çocukken masal seven Şimdi yalana boyanmış
Tuğyan, tuğyan Uyan uyan Tuğyan Tuğyan, tuğyan Uyan uyan Tuğyan
Gözlerin silinir gibi Düşlerin zehir gibi Kanında dolaşırken gerçeğe çarparsa düşer mi Tuğyan, tuğyan, gerçeğe çarparsa düşer mi Gerçeğe çarparsan
Tuğyan, tuğyan Uyan uyan Tuğyan Tuğyan, tuğyan Uyan uyan Tuğyan | |
|
| |
| Konu: Geri: Aydilge Ptsi Haz. 09, 2008 12:16 am | |
| Aydilge - Şiir
Ben bir şiir yazarım Sen uykuna dalarsın Ben bir ah sessiz çığlığım
Sade sessiz olsun gönlüm ay ay ay Ay olsun kimsesiz Sade sessiz olsun gönlüm ay ay ay ay olsun
Keşke ben de gülsem gülsem Sen de benle ah Kin mi, kin mi, söyle kin mi, kin mi Sevgimizi öldüren
Hayır, hayır, hayır Kin mi öldüren
Kin mi kin mi öldüren
Zaman ilaç değil zaman çürütücü Gülmek, gülmek mümkün mü Gülümsemeler sarsar benim Kirli kirli yüzümü
Hayır, hayır, hayır Kirli yüzümü
Zaman ilaç değil zaman çürütücü Gülmek, gülmek mümkün mü | |
|
| |
| Konu: Geri: Aydilge Ptsi Haz. 09, 2008 12:16 am | |
| Aydilge - Postmodern Aşk
Dış yüzümü soysan, iç yüzümü bulsan Karşımada koysan şaşırmaz mıyım Sırlarımı soysan, gizlerimi bulsan Sonra da sıkılırsan kırılmaz mıyım Postmodern aşkmış, sürmesi zormuş Benliğim benliğini çok zora sokmuş Dış yüzümü soysan, iç yüzümü bulsan Karşımada koysan şaşırmaz mıyım Sırlarımı soysan, gizlerimi bulsan Sonrada sıkılırsan kırılmaz mıyım İstemem git, isterim gitme Kararsızlık çöktü üstüme Kalmışım ben orta yerlerde Ya nedir bu postmodernite Dış yüzümü soysan, iç yüzümü bulsan Karşımada koysan şaşırmaz mıyım Sırlarımı soysan, gizlerimi bulsan Sonrada sıkılırsan kırılmaz mıyım | |
|
| |
| Konu: Geri: Aydilge Ptsi Haz. 09, 2008 12:17 am | |
| Aydilge - Ninni
Açmıyor baharda çiçeklerim Günlerim solar günlerim Aydınlık güne hasretim Ellerim yalan ellerim Hayat böyle değil Böylesi çocuk uyutan ninni gibi Çocuk uyutan ninni gibi Uyu, uyu, uyu Bir çok şeyler denedim olmuyor ya Bir çok yerlerde gezdim, değişmedim Sonunda anladım ki ey ruh denen Nereye gidersem ben, peşimdesin Gözlerim yalan gözlerim Açmıyor baharda çiçeklerim Günlerim solar günlerim Aydınlık güne hasretim Ellerim yalan ellerim Açmıyor baharda çiçeklerim Günlerim solar günlerim Aydınlık güne hasretim | |
|
| |
| Konu: Geri: Aydilge Ptsi Haz. 09, 2008 12:17 am | |
| Aydilge - Gece
Gece sönsün yine güneş doğsun bize Donmuş ellerim soğuksun bu gece . Üşümüş içim senden vazgeçemedim Şimdi sırası mıydı ki böyle çekip gitmenin Yoksa ay ay ay yoksa ay ay ay deli miyim Yoksa ay ay ay yoksa ay ay ay deli miyim Acelem var sevilmeye donmuş kalbim eritsene eritsene Yoksa ay ay ay yoksa ay ay ay deli miyim Yoksa ay ay ay yoksa ay ay ay deli miyim
Gece sönsün yine güneş doğsun bize Donmuş ellerim soğuksun bu gece . Üşümüş içim senden vazgeçemedim Şimdi sırası mıydı ki böyle çekip gitmenin Yoksa ay ay ay yoksa ay ay ay deli miyim Yoksa ay ay ay yoksa ay ay ay deli miyim Acelem var sevilmeye donmuş kalbim eritsene eritsene Yoksa ay ay ay yoksa ay ay ay deli miyim Yoksa ay ay ay yoksa ay ay ay deli miyim | |
|
| |
| Konu: Geri: Aydilge Ptsi Haz. 09, 2008 12:18 am | |
| Aydilge - Çal
Çal şarkımı hadi çal Kolaysa bıkmadan hadi çal Durulma dinmeden Hadi kal şarkımda bıkmadan hadi çal Aaa Bizden gelen sesler vardı armoniyi kimler çaldı Şarkımızın rengi vardı çalardı Yapma biter mi bu rüya Gelir geçer sabaha bana sorma Yarı yolda biter mi bu rüya Gelir geçer sabaha bana sorma Yarı yolda Yarı yolda Çal şarkımı hadi çal Kolaysa bıkmadan hadi çal Aaa Bizden gelen sesler vardı armoniyi kimler çaldı Şarkımızın rengi vardı çalardı Kalbimde resmimiz vardı renklerimi kimler çaldı Yüzümde hayaller vardı çalardı Yapma biter mi bu rüya Gelir geçer sabaha bana sorma Yarı yolda biter mi bu rüya Gelir geçer sabaha bana sorma yarı yolda Yarı yolda Yarı yolda | |
|
| |
| Aydilge - Bu Gece Ben Ay
Akmaya hazırım karanlığımdan Boşluğa damlayan sisle Bir notaya binip gidecem diye Ardımdan bakıp küsme
Bu gece ben ay, bana aksın uzay Gece ben ay, bana aksın uzay
Uçmaya hazırım yalnızlığımdan Üstüme damlayan sesle Benim avuçlarım kanamaz diye
Şarkımı kesip gitme
Bu gece ben ay, bana aksın uzay Gece ben ay, bana aksın uzay
Kal dersen, kalamam dersem gücenme Bu gece ben ay Yan dersem, yanamam dersem gücenme Bu gece ben ay
Bu gece ben ay, bu gece ben ay | |
|
| |
| Aydilge - Ay Aynamdır
Gözlerinin mavisini üzerime örterek Uykuya dalsam, seninle uykuya dalsam Gözlerinin esrik göllerine dalsam Bir daha hiç uyanmasam, seninle hiç uyanmasam
Gökyüzü senin, evin, evin, evin Benim tek evim, senin sesin, sesin Benim tek evim, sensin
Aynamdır, ay aynamdır Yansıtır, seni yansıtır Aynamdır ay aynamdır Yansıtır yansıtır
Gözlerinin mavisini üzerime örterek Uykuya dalsam, seninle uykuya dalsam Gökyüzü senin, evin, evin, evin Benim tek evim, senin sesin, sesin Benim tek evim, sensin
Aynamdır, ay aynamdır Yansıtır, seni yansıtır Aynamdır ay aynamdır Yansıtır yansıtır Aşırı doz aşktan ölsem olmaz Yaşasam da kimse umursamaz Sen yokken kimse yanımda olmaz Yaşasam da kimse umursamaz
Aynamdır, ay aynamdır Yansıtır, seni yansıtır Aynamdır ay aynamdır Yansıtır yansıtır Aşırı doz aşktan ölsem olmaz Yaşasam da kimse umursamaz Yaansıtırr | |
|
| |
| Aydilge | |
|