| Ali Osman Erbaşı | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
CalvinKlein Administrator
Mesaj Sayısı : 1355 Yaş : 30 Nerden : Nişantaşı Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 06/04/08
Kişi sayfası Oyunlar: Need for Speed
| Konu: Ali Osman Erbaşı Paz Haz. 08, 2008 11:57 pm | |
| Ali Osman Erbaşı - Yunus
Bir seveni olsun yeter Çözülür dili yunusun Dost ister muhabbet ister Yüreği deli yunusun
Ayin şavki suya vurmuş Bulutlar divana durmuş Canan diye gönül vermiş Gözleri dolu yunusun
Alev can verir fenerde Batan gemi hani nerde Öyle mahsun görünürde Başi sevdali yunusun
Dalga döne döne gelir Gider amma yine gelir Mest olur kendine gelir Eli badeli yunusun
Rüzgarin gülü kokmuyor Deniz şarhoş ayikmiyor Sesi soluğu çikmiyor Küsüp gideli yunusun Çekip gideli yunusun | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1355 Yaş : 30 Nerden : Nişantaşı Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: Ali Osman Erbaşı Paz Haz. 08, 2008 11:58 pm | |
| Ali Osman Erbaşı - Olaydım
Dışarda üşüyen var, soğukta titreyen var Sevemedim bir türlü, bu soğuk havaları Gecenin ayazında, tütmeyen bacalar var Yorganlara sarılmış, sızlayan bebeler var
Olaydım ah olaydım, yanan ateş olaydım Yanmayan sobalarda odun kömür olaydım Gördükçe içim sızlar, gariplerin halini Sırtındaki paltosu, kazağı ben olaydım
Sımsıcak bir odada, aşım ekmeğim varsa Dışardaki dünyadan, habersiz yaşıyorsam Sızlamıyorsa içim bir şey hissetmiyorsam İnsanlığıma hayret, duygularıma hayret | |
|
| |
| Ali Osman Erbaşı - Yarimi Ellere Gelin Etmişler
Beyaz gelinliği giymiş üstüne Ne güzel yakışmış esmer tenine Siyah sürmeleri cekmiş gözüne Yarimi ellere gelin etmişler
Beline al kusagı takacaklar Basına liralar asacaklar Ellerine kınalar yakacaklar Yarimi ellere gelin etmişler
Suratını asmıs gulmek istemez Düşünür derdini kimseye demez Evini bırakıp gitmek istemez Yarimi ellere gelin etmişler | |
|
| |
| Ali Osman Erbaşı - Kadın
Yosunlar tutmuş kaldırımın kenarı Artık yeter diyor sana kadın Yıllar yılı çiğnedin durdun Beklediğine değdi mi kadın
Sevda rüzgarında kırılmış dalın Umutların terk etmiş seni kadın Yarınını öylesine gömmüşsün mazine Veda mektubuydu sanki ilk aşkın
Yeşil elbisene gül takma solar Bakarsın kara bahtın bir anda dolar Ela gözlerine kim baksa donar Üzüntü ellerine çöktü mü kadın | |
|
| |
| Konu: Geri: Ali Osman Erbaşı Paz Haz. 08, 2008 11:59 pm | |
| Ali Osman Erbaşı - Kızılkaya
Kızılkaya yare benim Varıp gittiğimi söyle Ceketimi omuzuma Vurup gittiğimi söyle
Düğün ola bayram ola Kimler öle kimler kala Atımı meçhul bir yola Sürüp gittiğimi söyle
Muhabbetim gülüm ile Sohbetim bülbülüm ile Kadehleri elim ile Kırıp gittiğimi söyle
İçmedim meyi şarabı Hep hissettim ızdırabı Kendi başıma çorabı Örüp gittiğimi söyle
Bahçe kapısı sürgülü Duvarı diken örgülü Bana düşen yaban gülü Derip gittiğimi söyle
Hüzün sardı dört yanımı Depreştirdi hicranımı Kuş kadar kalan canımı Verip gittiğimi söyle | |
|
| |
| Ali Osman Erbaşı - Hazan Nedir
Dört yönden es seher yeli Göz göz olsun nar çatlasın Üşümesin hanım eli Yere düşen kar çatlasın
(Nakarat)
Söylermisin hazan nedir Yaprak düşer yere bir bir Usul usul gönlüme gir Yüreğimi sar çatlasın
Nazlı nazlı seslenip gel Gül suyuyla ıslanıp gel Karanfil tak süslenip gel Kıskansın o yar çatlasın
(Nakarat)
Bugünün seyri dünden mi Ayın şavkı kendinden mi Güzelliğin mevsimden mi Söyle yıldızlar çatlasın | |
|
| |
| Ali Osman Erbaşı - Hangimiz Sevmedik
Hangimiz düşmedik kara sevdaya Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu köşe başında Bir vefasız için yol gözlemedik mi
Herkesten bir anı saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Güzelmiş çirkinmiş ne farkeder ki Deli gibi sevmek ruhumuzda var
Aşığın gözü kör kulağı sağır Doğruyu yanlışı ondan görmedik Yakıldı yıkıldı yinede sevgi Ah o vefasızlar kıymet bilmediler
Herkesten bir anı saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Güzelmiş çirkinmiş ne farkeder ki Deli gibi sevmek ruhumuzda var | |
|
| |
| Konu: Geri: Ali Osman Erbaşı Ptsi Haz. 09, 2008 12:00 am | |
| Ali Osman Erbaşı - Güney İlleri
Turnam harran ovasından gideli Nasıl da yanıyor güney illeri Fırat kan ağlıyor perişan deli Nasıl dayanıyor güney illeri
(Nakarat)
Bir yolun musul'a, bir yolun şam'a Acımazlar turnam kalma akşama Sam yeli tutuştu bak ihtişama Nasıl da yanıyor güney illeri
Ceylan pınarı'na hüzün çökünce Ak dikenler acı yemiş dökünce Gurbete uzanan yol gözükünce Nasıl dayanıyor güney illeri
Bir yolun musul'a, bir yolun şam'a Acımazlar turnam kalma akşama Sam yeli tutuştu bak ihtişama Nasıl da yanıyor güney illeri | |
|
| |
| Konu: Geri: Ali Osman Erbaşı Ptsi Haz. 09, 2008 12:00 am | |
| Ali Osman Erbaşı - Gücüm Yetene Kadar
Güneş burada da var Ta ki batana kadar Yıldızlar yine parlar Safak atana kadar
Bilsen şimdi nerdeyim Çılgın gecelerdeyim Uzun bir seferdeyim Gücüm yetene kadar
Gonca güllerim vardı Burcu burcu kokardı Rengi soldu sarardı Sevip tutana kadar
Bir yağmur ki dinmiyor Fener söndü yanmıyor Yüreğim dayanmıyor Hasret bitene kadar
Bilsen simdi nerdeyim Çılgın gecelerdeyim Uzun bir seferdeyim Gücüm yetene kadar
Gonca güllerim vardı Burcu burcu kokardı Rengi soldu sarardı Sevip tutana kadar | |
|
| |
| Konu: Geri: Ali Osman Erbaşı Ptsi Haz. 09, 2008 12:01 am | |
| Ali Osman Erbaşı - Bu Gece
Bilmem hayal miydi yoksa düşmüydü Gönül arzusunu buldu bu gece Yalın kılıç mıydı bir ateşmiydi İçerim köz ile doldu bu gece
Bilemedim gece ile gündüzü Seçemedim güneş ile yıldızı Mestane gözleri mest etti beni Aklımı başımdan aldı bu gece
Vardım huzuruna gördüm yüzünü Haydar samahını döndüm bu gece Kurak toprak idim gül bahçesinde Çağladım sel oldum aktım bu gece | |
|
| |
| Konu: Geri: Ali Osman Erbaşı Ptsi Haz. 09, 2008 12:01 am | |
| Ali Osman Erbaşı - Anadolu
Anadolu anadolu Dört bir yanı sevda dolu Veysel dolu yunus dolu Abdal dolu rumi dolu
Hak aşkına gönül veren Aşık dolu anadolu
Anadolu anadolu Dört bir yanı bilge dolu Tarih dolu kültür dolu Şehit dolu göçler yolu
Hak aşkına gönül veren Aşık dolu anadolu | |
|
| |
| Konu: Geri: Ali Osman Erbaşı Ptsi Haz. 09, 2008 12:02 am | |
| Ali Osman Erbaşı - Avuntu
Umutlarım çölde bir nehir Sevdam gökteki yıldız Gözyaşlarım bir deniz olsa Bekleyeceğim
Çölde bir nehir gibi Parlayan yıldız gibi Engin denizler gibi Özleyeceğim
Suya hasret çöl Yıldızsız gece Yorgun kara bir deniz Benim İstekli hasret bir benim | |
|
| |
| Ali Osman Erbaşı | |
|