| Af'ın Parçaları | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
CalvinKlein Administrator
Mesaj Sayısı : 1355 Yaş : 30 Nerden : Nişantaşı Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 06/04/08
Kişi sayfası Oyunlar: Need for Speed
| Konu: Af'ın Parçaları Paz Haz. 08, 2008 11:51 pm | |
| Af - Yok Ol
Bana yar olmazsan eğer Ecele yar olursun Terk edipte gidersen Çok arar zor bulursun
Geri dön Pişman olmazsın Geri dön Aşkı tadarsın Geri dön
Pişman olmazsın zevke doyarsın Bir günde bir gün yaşarsın Kararın vazgeçmekse benden
Yok ol Hadi toz ol Nerden incelirse kopsun Ne olursa artık olsun | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1355 Yaş : 30 Nerden : Nişantaşı Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: Af'ın Parçaları Paz Haz. 08, 2008 11:52 pm | |
| Af - Varım Her Şeye
Bu sabah başka sabah birşeyler oluyor İçimden bir ses diyorki aşk seni bekliyor Duygularım tetikte gerilmiş bir yay gibi Güneşte bugün benimle ağlarken gülüyor
Hadi gel deli hadi çal beni Hadi içir bana şerbetini Ölümsüz olsun kuralsız olsun Nasılsa ödenir bedeli
Seninle varım herşeye Kaygılar bizi yenermi Dal derinlere sal ümitleri Al aşkın lezzetini | |
|
| |
| Konu: Geri: Af'ın Parçaları Paz Haz. 08, 2008 11:52 pm | |
| Af - Taş Gibi
Yerden yere vursan incitsen beni Sen hala düşlerde hala diri Bedenim isyanlarda Arzular beni yendi Köle olmuş duygular Bu fena hoşuma gitti yar
Gelsen sere serpe bir sarsan beni Alsan eritsen bitirsen beni Bedenim isyanlarda Arzular beni yendi Köle olmuş duygular
Bu fena hoşuma gitti yar Bedenim isyanlarda Arzular beni yendi Seni yaşamak yanıma kar
Ölmek var dönmek yok Sevmek varya durmak yok Sensiz hiç sonrası yok
Taş gibi taş gibi taş gibisin Sen beni varya mahvettin Taş gibi taş gibi taş gibisin Sen beni varya kahrettin | |
|
| |
| Konu: Geri: Af'ın Parçaları Paz Haz. 08, 2008 11:53 pm | |
| Af - Sıra Bana Mı Geldi
Kaç gündür yalnız eller Kaç gündür suskun diller Boş odalar resimler Hiçmi sızlamadı kalbin
Ne bir hoş sohbet Ne bir davet Yalvarırım gülümsen gülümsen yardım et Allahım bari sen bari sen yardım et
Sıra bana mı geldi Sıra bana mı geldi Bir yudum zevk için Aşk dizemi geldi | |
|
| |
| Af - Nice Bin Yıl Sonraya
Bom boş sokaklarda bir başıma yürüyorum nerdesin Loş ışıklı bir caddede bir bankta Oturuyorum keder hüzün ve ben Şimdi ben sensiz ne yaparım söyle
Sen gidince mahsun oldum Sonbahardaki yaprak oldum Dönki güller tekrar açsın Aşk dirilsin umutlara yol ver gel
Nice bin yıl sonraya Dipdiri kalmak için Aşmak bütün zamanları Seninle dolu dizgin | |
|
| |
| Af - Macera
Sayfalarca seni seviyorum yazmak Fayda etmiyor duymuyorum sesimi Hasret kadar soğuk sensizlik Gündüzler geçmiyor Akşam olmuyor Sevişmeler yetmiyor bu gece
Doya doya doyasıya saramadım değme yanar için Yanlış seçim Bu ne zor veda Sana bana kıyasıya zulüm olur Bu gidişin kör hata İnsafsızlık macera | |
|
| |
| Konu: Geri: Af'ın Parçaları Paz Haz. 08, 2008 11:54 pm | |
| Af - Kızancıklar
Yaradanın boş vaktine gelmiş deli yosma Eli işte gözü oynaşta seni zilli Elime geçirsem mest etsem ah kız seni Yoluma çıkarsan affetmem yakarım seni
Anan babanla yatınca Kızancıklar uyuyunca Aç kapını al koynuna Doya doya sevişelim Ölümüm elinden olsun Kurban olayım ben sana | |
|
| |
| Konu: Geri: Af'ın Parçaları Paz Haz. 08, 2008 11:54 pm | |
| Af - Çare Mi
Kendi kendine konuşur durur Ne yapar bu benim deli Saklama güzelim ver sevgini Bir kere sevsen ne olur yani
Bazen neşesiz bazen neşeli Takar kafaya herşeyi Yollama güzelim aşkımı geri Bir kere olsan ne olur yani
Yanıma da yakışırsın gel beri gel beri Bu aşk deli eder inan hem seni hem beni Kaçabilene aşkolsun be desemde Bu kadar inat söyle çare mi çare mi
Deli meli amma bilir işini Suya götürür de susuz getirir Bilirim güzelim tanırım seni Bir kere sarsan ne olur yani
Dara mara gelmez sıkılır hemen Anında yok olur voltingen Ölüm ani dünya fani Bir kere versen ne olur yani | |
|
| |
| Konu: Geri: Af'ın Parçaları Paz Haz. 08, 2008 11:55 pm | |
| Af - Allah Versin
Şu dünyanın vay haline Vah şu dünyanın düzenine Herkes dilsiz kör sağır sessiz Herkes düşmüş can derdine
Gelde kahpe gidişlere isyan etme be kardeşim Gelde namert gönüllere isyan etme be Kardeşim İyisimi vur kadehlere Hadi vurda göm kederleri Sevmeyi bilmeyenlere Allah versin be dersini | |
|
| |
| Konu: Geri: Af'ın Parçaları Paz Haz. 08, 2008 11:55 pm | |
| Af - Af Çıkıyor
Bir yar yüzünden istemeden müebbetimden ben Of allahım of ne zaman biter benim çilem Yanarım sana içimden kimselere birşey diyemem Hasretin tüter duman duman nede olsa ayrılık yaman Sararım belki sabırla belkide durmaz kanar yaram Sevgilim sıra sende bekle bu aşka en iyi ilaç zaman
Yüreğim hakim hala sen yine suçlu Dolmadı daha gönül borcun Saatler gardiyan elbet biter cezan Az bekle af çıkıyor dayan | |
|
| |
| Af'ın Parçaları | |
|