| Ayşe Ersoy | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
CalvinKlein Administrator
Mesaj Sayısı : 1355 Yaş : 30 Nerden : Nişantaşı Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 06/04/08
Kişi sayfası Oyunlar: Need for Speed
| Konu: Ayşe Ersoy Paz Haz. 08, 2008 12:15 pm | |
| Ayşe Ersoy - Yavrucak
Kış günü Sıradan bir güneş de parlayabilir Bazen yıldızlardan haber gelir Sevdanın hali böyledir
Kendine güldürür Bazen küstürür Dağlara estirir Candan bezdirir
Yavrucak Yüreği kor ateşi, sımsıcak Yolunu kimlerden soracak Kalbime bir şey olacak
Yavrucak Dudağı kor ateşi, sımsıcak Sonunu kim nerden bilecek Her şey olacağına varacak | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1355 Yaş : 30 Nerden : Nişantaşı Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: Ayşe Ersoy Paz Haz. 08, 2008 12:16 pm | |
| Ayşe Ersoy - Ya Lela
Bir sıcak akşam Kadehte buz gibi dursun Yangın yeriyim Derdim kuş gibi uçsun
Haydi fısılda İçinde martılar olsun Çılgın gibiyim Şarkılar içimde coşsun (2 : Bir dileğim var, seninle gerçeğe dönsün.)
Ya lela Bom bom lera Bara bela Hey ya hey
Sahil bizi beklerken Yakamoz seyredelim Ateş etrafında dans edelim
Gel de bu gece, aşkı memnun edelim Gel de bu gece, aşkı hayran edelim | |
|
| |
| Konu: Geri: Ayşe Ersoy Paz Haz. 08, 2008 12:16 pm | |
| Ayşe Ersoy - Sitare
Yar gibiydi Elleri kar gibiydi Dudağı kor gibiydi Sözleri yaz gibi
Kim bilir hangi yerde Sevdiği vardı ki Böyle susar dilleri Dalıp gider gözleri
Sessiz derinden sevdi Gün görmeden soldu sitare Gururunu yerlere serdi Kan ağlarken güldü sitare
Bağrına taşları bastı Feleği bir pula sattı Gönüller kırmadı sitare | |
|
| |
| Konu: Geri: Ayşe Ersoy Paz Haz. 08, 2008 12:17 pm | |
| Ayşe Ersoy - Muzur
Bir daha, bir daha Olanlar olmasın Güneş tutulmasın Saatler durmasın Yeni açmış gonca Kederle solmasın, çocuğum
Kalbine kulak ver Yarın bir daha sever Geçmişi siler geçer Bilinmez, çocuğum
Ama seni muzur, (seni muzur) Vermedin huzur, (rahat huzur) Oyunların, yasakların, tuzakların
Uzaksın bana, (uzaksın bana) Uzaksın aşka, (uzaksın aşka) Ne yaptım sana | |
|
| |
| Konu: Geri: Ayşe Ersoy Paz Haz. 08, 2008 12:17 pm | |
| Ayşe Ersoy - Hayal Benim
Düşün taşın Karar verdim aşık olmaya Meraklıyım Rahat varken derde koşmaya
(2: Hayal gerçek derken Erdi yaşım kemale Kimseler yok Ama aklım hep o hayalde.)
Hem çok gülecek Hem yaş dökecek Karda yalın ayak gezecek Bir dağ delecek, bir çöl geçecek Hayal benim, böyle isterim
Pervane olacak göz bebeğimde Divane olacak benim derdimle
Yar, yar diyecek Gel, sar diyecek Aşkın kıymetini bilecek Çok özleyecek, hiç gitmeyecek Hayal benim, böyle isterim | |
|
| |
| Konu: Geri: Ayşe Ersoy Paz Haz. 08, 2008 12:21 pm | |
| Ayşe Ersoy - Gelin
Annesinin bir taneciği Evlerinin göz bebeciği Bembeyaz giymiş de şimdi Gelin mi olmuş
(2: Gözlerinde bin bir hâre Can dayanmaz böyle yare Sen yetiştir bin emekle Elin mi olmuş? )
Hem çal oyna, hem de söyle Kim baş etmiş ki kaderle Sen büyüttün, baktın diye Senin mi olmuş
Kaşını çatma, uzakta durma Düğün senindir, gel hele gel
Dünyanın hali bu, devran böyle döner Canını sıkma, gül hele gül | |
|
| |
| Konu: Geri: Ayşe Ersoy Paz Haz. 08, 2008 12:22 pm | |
| Ayşe Ersoy - Bedel
Bedelini ben öderim öpücüklerinin Bedelini ben öderim sıcak ellerinin Senin gücün yetmez mutsuzluğa Kederi ağır, bedeli ağır
Bedelini ben öderim bir anlık hevesin Bedelini ben öderim yasak sözlerinin Senin gücün yetmez mutsuzluğa Kederi ağır, bedeli ağır (2: Senin gücün yetmez umutsuzluğa Kederi ağır, bedeli ağır.)
Feryat yoktur benim bu sözlerimde Ne de göz yaşım, göz bebeğimde Derman yoktur artık şu dizlerimde Sevemem seni vebalinle
Bari, hiç benim olmamış ve olmayacak o O kalbini al da, al götür yanımdan Bari, hiç benim olmamış ve olmayacak o O aşkını al da, sil götür canımdan | |
|
| |
| Konu: Geri: Ayşe Ersoy Paz Haz. 08, 2008 12:22 pm | |
| Ayşe Ersoy - Bir Demet Papatya
Bugün, seni düşünmeyi Hiç istemedi canım Yüreğimi Kanatmak istemedim
Anılar ağlıyordu ama, direndim Hasetsiz bakmayı denedim Sarılan aşıklara (2: Küçülmüş, sevdayla dolu bedenim Sen itirafımla kal Ben inkarınla giderim.)
Bir demet papatya aldım kendime Amaçsızca, yürüdüm durdum caddede
Bir kediyle paylaştım bir lokmalık simidi İnan bana, dönüp gitmedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Ayşe Ersoy Paz Haz. 08, 2008 12:24 pm | |
| Ayşe Ersoy - Ahizeler -RemiX-
Telefon etmiyorsam Hiç mesaj çekmiyorsam Yanına gelmiyorsam Halini sormuyorsam Yüzüne bakmıyorsam Elini tutmuyorsam Sor, neden
Ah, bir arasan Kalbim sıkışacak şuracıkta Kekeleyip duracağım böyle Hattın öbür ucunda
Göz yaşlarımı sezdirmeden Akıp giderken kelimeler Okşanmaktan bıktı artık Ahizeler, ahizeler
Mail'ime bakmıyorsam Senle chat yapmıyorsam Yanına gelmiyorsam Halini sormuyorsam Yüzüne bakmıyorsam Elini tutmuyorsam Sor, neden
Ah, bir arasan Kalbim tutuşacak şuracıkta Kekeleyip duracağım böyle Hattın öbür ucunda
Göz yaşlarımı sezdirmeden Akıp giderken kelimeler Okşanmaktan bıktı artık Ahizeler, ahizeler | |
|
| |
| Konu: Geri: Ayşe Ersoy Paz Haz. 08, 2008 12:24 pm | |
| Ayşe Ersoy - Ahizeler
Telefon etmiyorsam Hiç mesaj çekmiyorsam Yanına gelmiyorsam Halini sormuyorsam Yüzüne bakmıyorsam Elini tutmuyorsam Sor, neden
Ah, bir arasan Kalbim sıkışacak şuracıkta Kekeleyip duracağım böyle Hattın öbür ucunda
Göz yaşlarımı sezdirmeden Akıp giderken kelimeler Okşanmaktan bıktı artık Ahizeler, ahizeler
Mail'ime bakmıyorsam Senle chat yapmıyorsam Yanına gelmiyorsam Halini sormuyorsam Yüzüne bakmıyorsam Elini tutmuyorsam Sor, neden
Ah, bir arasan Kalbim tutuşacak şuracıkta Kekeleyip duracağım böyle Hattın öbür ucunda
Göz yaşlarımı sezdirmeden Akıp giderken kelimeler Okşanmaktan bıktı artık Ahizeler, ahizeler | |
|
| |
| Konu: Geri: Ayşe Ersoy Paz Haz. 08, 2008 12:25 pm | |
| Ayşe Ersoy - Aşkım Söz
Olur A, yollarımız kesişmez Kim bilir, kollarımız kavuşmaz Belki de hallerimiz uyuşmaz Rafından indirmedim henüz hayalleri
Sana canımsın diye baktım Bağrı yanıksın diye yandım Gözlerinde yosun kokar geceler
Nazlı gülümsün diye baktım İki gözümsün diye yandım Gözlerinde yosun kokar geceler
Biz dünyaya kalır mıyız Gidip tekrar gelir miyiz Gelir yine bulur muyuz, aşkım
Ateşlere yanar mıyız Sevmelere doyar mıyız Vuslatlara kanar mıyız, aşkım | |
|
| |
| Ayşe Ersoy | |
|