| Aşık Çağlari | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
CalvinKlein Administrator
Mesaj Sayısı : 1355 Yaş : 30 Nerden : Nişantaşı Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 06/04/08
Kişi sayfası Oyunlar: Need for Speed
| Konu: Aşık Çağlari Paz Haz. 08, 2008 12:02 pm | |
| Aşık Çağlari - Tabipte Deme
Gönlümde kanayan derin yarama Merhemim sendedir tabipte deme Gözümde çağlayan sevda seline Mendilim sendedir tabip gösterme
Perişan hallerim gayri kararım Gezdiğim her yerde seni ararım Sinemde bülbülüm yâr ahüzârım Güllerim sendedir tabipte deme
Çağlarî yaralar sinem özünde Derbeder eyledin dertler düzünde Ölmeden sevdiğim göksün üstünde Serverim sendedir tabipte deme
(1993)
En son CalvinKlein tarafından Paz Haz. 08, 2008 12:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1355 Yaş : 30 Nerden : Nişantaşı Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: Aşık Çağlari Paz Haz. 08, 2008 12:04 pm | |
| Aşık Çağlari - Sevdakår
Sevdalıyım ben bir melek yüzlüye Melek yüzlü meğer tatlı sözlüye Hele bakın alnımdaki yazıya Sevdakârım ben serrine sevdakâr
Serimde tütersin şahım, sultanım Himmet eyle ben yoluna kurbanım Göster cemalini pirim hünkârım Sevdakârım ben serrine sevdakâr
Yanar yâr aşkınla sevda bağlarım Gece gündüz demez her dem ağlarım Bir nazar ahvalim sefil çağlarım Sevdakârım ben serrine sevdakâr
(1988)
Güfte aşık çağlari-muammer çalar | |
|
| |
| Konu: Geri: Aşık Çağlari Paz Haz. 08, 2008 12:05 pm | |
| Aşık Çağlari - Sevda Güzeli
Kudretten sürmeli hilâl kaşların Dökülmüş kulunca sırma saçların Zay eyler aklımı kız bakışların Güzeller güzeli sevda güzeli
Huri melek midir güzel yüzlerin Gökyüzümü sanki mavi gözlerin Edalı işveli şirin sözlerin Güzeller güzeli sevda güzeli
Parlaktır cemâlin aydan güneşten Nâra saldın beni geçtim hevesten Çağlari'm de aşık size yürekten Güzeller güzeli sevda güzeli
(1988) | |
|
| |
| Konu: Geri: Aşık Çağlari Paz Haz. 08, 2008 12:06 pm | |
| Aşık Çağlari - Savaş Belası
Bir çocuk ağlıyor nerde anası Sargı tutarmı dost savaş yarası Bütün insanlığın gönül duası Susmalı silahlar savaş belası ******************* Dört kitapta bir'e varır bireyler Hoşgörü barışı sevgiyi yeğler Evrensel dünyada akli selimler Susmalı silahlar savaş belası ******************* Sussun bu silahlar bitsin savaşlar Ölmesin bebeler masum çocuklar Çekilsin ordular gitsin bu tanklar Susmalı silahlar savaş belası | |
|
| |
| Konu: Geri: Aşık Çağlari Paz Haz. 08, 2008 12:08 pm | |
| Aşık Çağlari - Mevlayı Seversen
Yıllar var ki gurbettesin Ömrüm beklemekle geçsin Hasta düştüm sen nerdesin Dön gel mevla'yı seversen
Geçilmez gözüm yaşından Var mıdır ölen acından Yatılmaz oldu sancından Dön gel mevla'yı seversen
Hasretin yâr cana yetti Kalmadı takatim bitti Aylar yıllar sensiz geçti Dön gel mevla'yı seversen
Çağlarî yâr dem çağlarım Bozuldu gönül bağlarım Yolunu gözler ağlarım Dön gel mevla'yı seversen | |
|
| |
| Konu: Geri: Aşık Çağlari Paz Haz. 08, 2008 12:09 pm | |
| Aşık Çağlari - Gül Döktüm Yâr Yollarına
Gül döktüm yâr yollarına
Gül döktüm yâr yollarına Gelir diye kollarıma Çare olmadın yarama Yaralandım suna yarim
(Nakarat) Oy dağlar yaralı dağlar Yüreğime yağdı karlar Beyhude geçiyor yıllar Verin benim sevdğimi
Name yazsam pare pare Ulaşmaz ahvalim yâre Yokmu bu derde bir Çâre Yaralandım suna yarim
Oy dağlar yaralı dağlar Yüreğime yağdı karlar Beyhude geçiyor yıllar Verin benim sevdğimi
Çağlari'm çağlayıp çoşsa Gönül kuşum yâre uçsa Ayrılıklar hiç olmasa Yaralandım suna yarim
Oy dağlar yaralı dağlar Yüreğime yağdı karlar Beyhude geçiyor yıllar Verin benim sevdğimi | |
|
| |
| Konu: Geri: Aşık Çağlari Paz Haz. 08, 2008 12:09 pm | |
| Aşık Çağlari - Ceylan Gözlüm Senden Ayrı Düşeli
Ceylan gözlüm senden ayrı düşeli Yollar ağlar, ağlar yar diye diye Hasretinle oldum divane deli Yıllar ağlar, ağlar yar diye diye Xxxxxxxxxxxxx Gönül bağım talan olmuş baharda Güller ağlar, ağlar yar diye diye Bülbüller zar eyler feryad figanda Diller ağlar, ağlar yar diye diye Xxxxxxxxxxxxx Çağlarim çağlarsın kuru nehirde Çöller ağlar ağlar yar diye diye Can düşer toprağa zaman ahirde Küller ağlar, ağlar yar diye diye
14*12*2007 Aşık çağlari | |
|
| |
| Konu: Geri: Aşık Çağlari Paz Haz. 08, 2008 12:10 pm | |
| Aşık Çağlari - Aşk Yarası Yarmi Sevilirmiş Gizli Gizlice
Yarmi sevilirmiş gizli gizlice Aşk yarası derin aman efendim Kara sevda yaman incedir ince Aşk yarası derin aman efendim **** Sevip alamayan gönül köşküne Yaşıyom demesin allah aşkına Benzemez hançere yağlı kurşuna Aşk yarası derin aman efendim **** Çağlari der: gizli gizli sevmeyin Varıp aşkı yara beyan eyleyin Ser verinde beyler sırrı vermeyin Aşk yarası derin aman efendim **** | |
|
| |
| Aşık Çağlari | |
|