RESİDENT EVİL 4
RESİDENT EVİL 4 ün kahramanı olan leon u bu sefer daha zor serüven bekleyor.Şehrin başkanının kızı boss lar tarafından kaçırılmasıyla görevlendirilen özel ajan keenedy leon para karşılığında görevlendirilmiştir ve oyun başkanın kızı ashley in kaçırıldığı yer olan ve orda olduğu tespit edilen bir kasabada oyun başlalmaktadır . leonunun iki polis tarafından götürüldüğü bu kasaba sakin görünmesine ragmen aslında çok sırlarla doludur.
oyunu özelikle PS2 DE OYNAMANIZI ÖNERİİRM
oyundaki grafik ve ses efektlerinden bahsetmek istiyorum.karakter detaylari gayet basarili.hicbiri sopa yutmus gibi dolasmiyor.verdikelri tepkiler gayet gercekci.özellikle kan efektleri cok harika olmus.seslendirmelerde basarili.silah kullaniminda cikan sesler zombilerin bagirismalari ile l birlesince mükemmel bir nex gen ve görüntüler cikyior.ama özellikle grafikler in üstüne diyecek yok. adı üstünde PS2
oyunda bir diger süpriz RESIDENT EVIL 2 den bileceğiniz ada
brea adlı kişlinin de oyuna katılıp buüyük bir zevk vermesi oyunun güçlendirdiği kesin
sonuc olarak bu harika oyun gercekten oynanmayi hakediyor...konusu grafikelri sesleri herseyi ile 4 dörtlük bir saheser...re hayranlarini fazlasiyla menun edicek
oyunumuz silah acisindandazenginlikler sunuyorköyde sagda solda bulacagimiz altinlar ile cevredeki tüccarlardan sniper rifle,shotgun,machinegun,uzi vb agir silahlar almak mevcut...bazuka bile var isin bir diger ynai bu silahlarimizi düsmanlarin üzerinde bolca deneyebilmemiz.genellikle 5-6 kisi olarak geldikleri icin toplu katliam yapma gibi seceneklerimiz var...peki baskanin kizini bulunca oyun bitiyormu ?hayir bitmiyor aksine dahada zorlasicak...cünkü kiz ynaimizdan bi saniye bile ayrilsa düsmanlar kizi sirtlayip ben bir şerefsizim bu kelimeyi kullandımürmeye calisiyor.iste bu anda nisanciliginiz devreye giricek.sniper rifle ile kiza zarar vermeden düsmani halledebilrisiniz.yani sniper daha akillica sayilyior bu tip durumlarda. mustang gt
musTanG GT: ben bu oyunu bitirdim birçok kere herkesin oynamasını özellikle ps2 de oynamasını tavsiye ederim
forumking.all-up.com herzaman bekleriz FORUMKİNG GRUP