| 4Yüz | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
CalvinKlein Administrator
Mesaj Sayısı : 1355 Yaş : 30 Nerden : Nişantaşı Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 06/04/08
Kişi sayfası Oyunlar: Need for Speed
| Konu: 4Yüz Çarş. Ağus. 20, 2008 3:18 am | |
| Evet Arkadaşlar... 4yüz Grubu'nun bütün parçalarını bu başlık altında paylaşacağız...
4yüz - Dandini
Bu kaçıncı kapıma gelişin Affet diye Her seferinde bu son dedin Sonunu bile bile İnandım sana adam sandım Hata bende Yeter artık bu kadarı fazla Sana güle güle
Masal anlatma yeter O saf aşık yok artık Yeter anlatma inanmam Yalanlarına
Dandini dandini dastana Danalar mı girdi yine bostana Daha ne kadar avutabilirsin beni abuk sabuk bu masallarla
Dandini dandini dastana Danalar mı girdi yine bostana Daha ne kadar avutabilirsin beni abuk sabuk bu masallarla
Bu kaçıncı kapıma gelişin Affet diye Her seferinde bu son dedin Sonunu bile bile İnandım sana adam sandım Hata bende Yeter artık bu kadarı fazla Sana güle güle
Masal anlatma yeter O saf aşık yok artık Yeter anlatma inanmam Yalanlarına!
Dandini dandini dastana Danalar mı girdi yine bostana Daha ne kadar avutabilirsin beni, abuk sabuk bu masallarla
En son CalvinKlein tarafından Çarş. Ağus. 20, 2008 3:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1355 Yaş : 30 Nerden : Nişantaşı Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 06/04/08
| Konu: Geri: 4Yüz Çarş. Ağus. 20, 2008 3:19 am | |
| 4yüz - Yalvartma
Gel,yeniden başlayalım Bir şans daha ver aşka Söz,yalanlar olmayacak Artık aramızda asla
Bu kadar kolay bitmez
İsmin dudağımda,çıkmıyorsun aklımdan Bu nasıl ceza Silmeye çalıştıkça kazınıyorsun alnıma Sinmiyor içime bu zamansız veda
Yalvartma...
| |
|
| |
| Konu: Geri: 4Yüz Çarş. Ağus. 20, 2008 3:21 am | |
| 4yüz - Vah vah
nasıl değişiyor insan devaymış her yaraya zaman dün aşkından köleydim kapında sen dönüp bakmazken ardına
bitti artık kapattım o sayfayı çoktan sildim attım aklımdan ben vazgeçtim senden ruhum özgür yeniden şimdi korksun aşk benden
beni çok seviyormuş aşkımdan ölüyormuş bırakıp gitti diye pişmanmış bak bak bak eşe dosta soruyormuş iyi miyim ne haldeyim biri var mı hayatımda merak etmiş vah vah vah! | |
|
| |
| Konu: Geri: 4Yüz Çarş. Ağus. 20, 2008 3:21 am | |
| 4yüz - Son perde
önce kalbim vuruldu yandı söndü duruldu kime sorsan bitmezdi ama bence çok yordu
hepsi benim suçummuş çok sevmişim boğulmuş böyle aşk mı olurmuş tek dileği mutlulukmuş
bir varmış biryokmuş masal bu ya olan olmuş
kalkmaz oldu perde bu sahne yalan oldu seyircilerde kayboldu
oyun bitti oyun bitti bunu sen istedin bu son perdeydi çok ağladım hiç duymadın oyun bitti.... | |
|
| |
| Konu: Geri: 4Yüz Çarş. Ağus. 20, 2008 3:22 am | |
| 4yüz - Seni Sildim
vazgeçtim artık saymıyorum bu kaçıncı gece sen yoksun telefon her çaldığında koşmuyorum nasıl olsa sen değilsin biliyorum
ne yaptım sana söyle hatam nerde? bir veda notu bile haketmedim mi sence aradım durdum hep tüm suçu kendimde oysa senin mutluluğun kalp kırmak üstüne
ne ara ne de sor bundan sonra sakın çıkma bir daha yoluma seni sildim seni gömdüm içimde en kuytu karanlığa
soru sormak yok cevap aramak yok gidenin ardından ağlamak yok aşk dediğin ne ki kandırma kendini unutur insan ilk görüşte aşk gibi gözden uzaksa gönülden de uzak eskidendi gidene yas tutmak aşk dediğin ne ki hormonal tepki yeniden severim bu kalp benim değil mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: 4Yüz Çarş. Ağus. 20, 2008 3:23 am | |
| 4yüz - Ne Senle Ne Sensiz
şimdi dönmek istesende çok geç bunun için göz göre göre kilit vurdum kalbime bir hikayenin sonu aynı başlar sonra biter demiştim sana bak eserim oldu kalbin
keşke gelip uyandırsan bu kabustan
ne senle ne sensiz acı verir sessizlik bunu anlatmak çok zor ne gitsen ne kalsan olmaz hayat sen yoksan bunu haykırmak çok zor
demiştim ki gel kaçalım bu şehirden aşkın gözü kördür derlerdi eskiden sana son çağrım buydu duymak istemedin yeminler yalan ezberledim hepsini
keşke gelip uyandırsan bu kabustan
ne senle ne sensiz acı verir sessizlik bunu anlatmak çok zor ne gitsen ne kalsan olmaz hayat sen yoksan bunu haykırmak çok zor
bu kadar bu kadar kolay mı söyle beni sakın sensiz bırakma bunu yapma yapamam yapamam artık seninle beni daha fazla ağlatma.. | |
|
| |
| Konu: Geri: 4Yüz Çarş. Ağus. 20, 2008 3:23 am | |
| 4yüz - Karşındayım
İnanmak çok zor gerçek misin değil misin? Yoksa sadece gönül çalan şeytan mısın bilmem İçimden bir ses kaç diyor uzak dur ondan Diğer yarım haykırıyor korkma aşktan! Aşktan kaçma
Kim korkar aşktan korkup kaçtım Koştum ardıma bakmadan Sustum hep içime attım Yoruldum artık kaçmaktan Kim korkar aşktan korkup kaçtım Koştum ardıma bakmadan Artık yeter korkmuyorum senden
karşındayım...
Korkmuyorum savunmasız karşındayım Bekliyorum Al beni seninim ne olursa olsun Bitsin bu anlamsız oyun
İster sev ister canımı yak İstersen beni buruştur at Büyümek için acı çekmek şart Durma aşk beni de yak | |
|
| |
| Konu: Geri: 4Yüz Çarş. Ağus. 20, 2008 3:24 am | |
| 4yüz - Çat Pat
Hep derdim aşka inanmam Derlerdi ''büyük konuşma Ruh eşi falan hep palavra Dediler "ya karşına çıkarsa?"
Ne bileydim ben bir zalime rastlayacağım Elim kolum bağlı rüzgarında savrulacağım
Aşk bir oyundu hep kazanırdım Derlerdi "yanılıyorsun" Ardımda kırık kalpler bırakırdım Dediler "çok ah alıyorsun"
Ne bileydim ben bir zalime rastlayacağım Elim kolum bağlı rüzgarında savrulacağım
Aoo ooo
Çat pat aşık oluyorum Az çok ben de seviyorum Kalbimi kırsan beni yorsan Ağına takıldım geliyorum | |
|
| |
| Konu: Geri: 4Yüz Çarş. Ağus. 20, 2008 3:25 am | |
| 4 Yüz - Salla
salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın ister dursun benden sonra tufan kimin umrunda artık en baştan korkmadanda beni yormadan da vardı aklında kaçıp gittin bir anda yanlış olan neydi senle ben iyiydik ters giden ne varsa konuşalım aramızda salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın ister dursun benden sonra tufan kimin umrunda
dinle hadi en baştan kızmadan bana küsmeden ne kaldı dünyada aşktan başka yanlış olan neydi senle ben iyiydik başlayalım en baştan unutma hayat kısa salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra ister yansın ister dursun benden sonra tufan kimin umrunda
yağmur içimde biraz pişmanlık gururmu öfkemi aşkmı kim bu susan yabancı salla salla... | |
|
| |
| Konu: Geri: 4Yüz Çarş. Ağus. 20, 2008 3:27 am | |
| 4yüz - Kız Kıza GezeLim
Of sıkıldım çok bunaldım Yeter eve tıkılıp kaldım Oku oku kitap kalmadı Biraz gezmek lazım
Hadi kalk çıkıp atıştıralım Akalım geceye can yakalım Hadi sür savaş boyalarını Bu gece şehri dağıtalım
Kız kıza gezelim bu gece Çıtırlara bakalım laf atalım Kız kıza gezelim bu gece Olmuşları seçelim can yakalım.. | |
|
| |
| 4Yüz | |
|