| bugatti veyron ile ilgili kötü bir gerçek | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Tuning Utku Moderator
Mesaj Sayısı : 1159 Yaş : 30 Nerden : istanbul Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Oyunlar:
| Konu: bugatti veyron ile ilgili kötü bir gerçek Ptsi Haz. 23, 2008 7:45 am | |
| bu arabayı bedava verseler binilirmi? birçok kişibinemez herhalde. binip kullanabilmek 1001 beygire hükmetmekten bahsetiyorum tabi benim bahsettiğim işin başka bir yönü bugatti 407km/h olan son hızla giderken lastikleri sadece 15 dakika dayanabiliyormuş. evet 12 dakikalık bir zevk sonunda özel üretim lastikler kullanım dışı kalıyor. kimbilir 4 lastik değişimi ne kadar tutar?
lastiklerin son hız giderken yok olmaması için aracın doğal bir güvenlik önlemi var. araç bu hızla giderken 100kmde 120 litre yakıt tüketiyormuş. eevet yanlış yazmadım tekrar yazıyorum 120 litre. basit bir hesapla kmde 4.2ytl. tabi aracın 120 litre deposu olduğu için tam dolu depoyla son hızda maksimum 12 dakika gidebiliyorsunuz. yani lastikleriniz gitmeden benzininiz bitiyor. 407km saatte hız demek sn'de 113 metre demektir yani 9sn'de 1km yol alıyorsun bu hızla 1 dk gidebileceğin yol pist dışında var mı bilemiyorum
dubaide bile adamlar 350 yapıp bırakıyor sonrası biraz ...... ister ne olursa olsun
ve bu hıza tuz çölü nün uzunluğu bile izin vermiyor.pist dışı 407km imkansız.
Bugatti yetkililerinin açıklamalarıdır...
"Bugatti çok hızlı bir otomobil. Bu otomobili kontrol edebilecek deneyime sahip olmayanlar ölümcül kazalar yapabilir. Çünkü sürücü bir süre sonra direksiyonda tünel etkisine kapılıyor. Uzaklık, yakınlık ortadan kalkıyor, yoldaki nesnelerin görüntüleri deforme oluyor. Bu yüzden Bugatti'nin direksiyonunda kimsenin ölmesini istemiyoruz." | |
|
| |
Tuning Utku Moderator
Mesaj Sayısı : 1159 Yaş : 30 Nerden : istanbul Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Oyunlar:
| Konu: Geri: bugatti veyron ile ilgili kötü bir gerçek Ptsi Haz. 23, 2008 7:49 am | |
| yine de hız konusunda çok iyi araba.şekli aero dinamiği için ayarlanmış. tipi biraz kötü ama tipini güzelleştirseler hızlanması fln düşer son hızı düşer.r8 e o motoru taksak bile veyronu geçeceğini pek sanmam dediğim gibi bugattinin tipi aerodinamiği nedeniyle kötü. yani veyrona r8 in motoru tak yine veyron geçer.tipi kötü ama böyle de bir gerçek var | |
|
| |
Leon Administrator
Mesaj Sayısı : 1083 Yaş : 30 Nerden : İstanbul/Maçka Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 07/04/08
| Konu: Geri: bugatti veyron ile ilgili kötü bir gerçek Cuma Haz. 27, 2008 8:27 am | |
| Audi pist dışında her türlü veyronu sollar... pist dışı 407 basması gerçekten imkansız..! | |
|
| |
CalvinKlein Administrator
Mesaj Sayısı : 1355 Yaş : 30 Nerden : Nişantaşı Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 06/04/08
Kişi sayfası Oyunlar: Need for Speed
| Konu: Geri: bugatti veyron ile ilgili kötü bir gerçek Cuma Tem. 11, 2008 3:40 am | |
| Bugatti Veyron sadece pist için üretilen bir araç değil ! AeroDinamic sistemi sayesinde pist dışındada pisteki performansını sergileyebiliyor. | |
|
| |
Tuning Utku Moderator
Kişi sayfası Oyunlar:
| Konu: Geri: bugatti veyron ile ilgili kötü bir gerçek Paz Tem. 13, 2008 10:13 am | |
| bugatti r8 i her türlü yolsa sollar.veyronun tipi kötü ama aero dinamiği iyi olduğu için tipi kötü yani=veyrona r8 motoru tak yinede veyron geçer | |
|
| |
Leon Administrator
Mesaj Sayısı : 1083 Yaş : 30 Nerden : İstanbul/Maçka Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 07/04/08
| Konu: Geri: bugatti veyron ile ilgili kötü bir gerçek C.tesi Tem. 19, 2008 2:18 pm | |
| Tuning Utku bişey.. bilmeden konşman çok saçma gerçekleri öğrenmen için çok çalışman lazım sırf hızlı diye kafandan uydurma kardeşim daha c.ronaldayo`yu geçemiyo yani bu bir gerçek c.ronaldoy`lan yarış yapıyolar ama kısa bir yarış gidip gelmeli bir biçimde ilk çizgiye ronaldoy`lan berabere gidiyolar ancak geri dönüşte bugatti b.. yiyo yani geri vites attıktan sonra yine ronaldoylan izada giderken ronaldo birden geçi veriyor düşünün yani bir insanın yapabildiklerini veyron saatte 400 bsaa neyazar 500 bassa gördünüzmüz iştegerçi bu r8 içinde geçerli bişi ben sadece böyle bir arabayı çok bi şey yapmanızın yanlış olduğunu düşünüyorum sanal:utku bu bir bilgi c.ronaldunun saatte en fazla EN FAZLA..!!! 100 yapabilir karar sizin ..!!!! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1355 Yaş : 30 Nerden : Nişantaşı Rep : Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 06/04/08
| |
| |
Leon Administrator
| Konu: Geri: bugatti veyron ile ilgili kötü bir gerçek Çarş. Ağus. 06, 2008 8:15 am | |
| Yanlız yanlış biliyosun dünyanın en hızlı arabası bugatti veyron deil . `SSC ultumate AERO` 413km maksimum hıza sahip. Bugatti ise 407km maksimum hıza sahip. 2007'de mart ayında Bugatti Veyron'u geçerek Guinness rekorlarına girmiş Bu bir gerçek..!!!!istre inanın ister inanmayın.. http://www.bildirgec.org/yazi/dunyanin-en-hizli-ilk-5 | |
|
| |
| Konu: Geri: bugatti veyron ile ilgili kötü bir gerçek Çarş. Ağus. 06, 2008 11:25 am | |
| | |
|
| |
Tuning Utku Moderator
Kişi sayfası Oyunlar:
| Konu: Geri: bugatti veyron ile ilgili kötü bir gerçek Çarş. Ağus. 06, 2008 11:52 am | |
| | |
|
| |
| bugatti veyron ile ilgili kötü bir gerçek | |
|